TEMPEST Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 75 Kayıt tarihi : 20/01/10 Yaş : 35 Nerden : Tokat /MERKEZ/Romantık 1NINJA
| Konu: Şans OranI !!!!:.: Çarş. Ocak 20, 2010 9:34 pm | |
| Şans oranının neye göre düzenlediğini merak ediyordur herkes eminim . daha önce bu forumda bir arkadaş farketmişti karakterin nickine göre diye evet biz 1-2 arkadaş bir araya geldik sürekli denedik bu doğru . mesela bir nickte yanyana aynı harften 3 tnae varsa veya farklı2 harften 2 şer tnae varsa iyi item düşürüyor . biz denedik ve kendimiz onayladık isteyen deneye bilir . sonuçta bu bir yazılım ve şans oranı bir şeye bağlı olmalı ve player in seçtiği bir şeye ve bence o şey nick . yardımcı olmaya çalıştım şuan denek olan charlardan birinde abartmıyorum 200-350m arası para edecek item var : +4 hız taşları , 2000 hpli ayakkabı ve kolyeler , savaşçı bkleri , ve 9 tane dolunay , diğerleniri saymıyorum , + lı ilaçlar + lı yılan kuyrukları gibi .. tabikide şans oranı deyince akla sadece item düşürme değil , + basma , kitap okuma , ve balık , sandık vb itemlerden sağlam item çıkarabilme hepsi değil sanırım hepsinin bir nick formulu vardır .. neyse bnden bu kdr isteyen denesin bulsun iyi forumlar , iyi oyunlar saygılarımla [TEMPES] | |
|
Kenshi Moderator
Mesaj Sayısı : 167 Kayıt tarihi : 20/01/10 Yaş : 29 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Şans OranI !!!!:.: Perş. Ocak 21, 2010 8:11 am | |
| Paylaşım için teşekkürler. | |
|
HaNGoMaL KraL Üye
Mesaj Sayısı : 156 Kayıt tarihi : 20/01/10 Yaş : 29 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Şans OranI !!!!:.: Perş. Ocak 21, 2010 7:17 pm | |
| - Kenshi demiş ki:
- Paylaşım için teşekkürler.
| |
|
RabbitRun KraL Üye
Mesaj Sayısı : 102 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : Bilebilirdim Ki ..
| Konu: Geri: Şans OranI !!!!:.: Perş. Ocak 21, 2010 7:18 pm | |
| - HaNGoMaL demiş ki:
- Kenshi demiş ki:
| |
|
VaRSaNGeL KraL Üye
Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : gunesn dogudan batp batıdan dogduu yer...
| Konu: Geri: Şans OranI !!!!:.: Perş. Ocak 21, 2010 9:57 pm | |
| | |
|
SCANNER Yeni Üye
| Konu: Geri: Şans OranI !!!!:.: Perş. Ocak 21, 2010 9:59 pm | |
| - Kenshi demiş ki:
yuh be yani her mesaında aynı sözz flod yapma azcık | |
|
VaRSaNGeL KraL Üye
Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 20/01/10 Nerden : gunesn dogudan batp batıdan dogduu yer...
| Konu: Geri: Şans OranI !!!!:.: Perş. Ocak 21, 2010 10:00 pm | |
| harbi Kenshi yha mesaj sayım artsın diye bütün konulara tek tek teşekkürler yazmışsın !! | |
|
TEMPEST Deneme Mod
Mesaj Sayısı : 75 Kayıt tarihi : 20/01/10 Yaş : 35 Nerden : Tokat /MERKEZ/Romantık 1NINJA
| Konu: Geri: Şans OranI !!!!:.: Perş. Ocak 21, 2010 10:50 pm | |
| Bende tesekkur ederım arkadaslar iyi forumlar [Tempest] flood yapmaya calısanlara takılmayın bosverın mıllet bılıyor kımın ıyı oldugunu | |
|