BizBizeMetin2 Forumu.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Game Forum Hoşgeldiniz BizBizeMetin2.com

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Merhaba Ben Holy.

3 posters
YazarMesaj
Holy
Yeni Üye
Yeni Üye
Holy

Merhaba Ben Holy. Empty
MesajKonu: Merhaba Ben Holy.   Merhaba Ben Holy. EmptyCuma Ocak 22, 2010 3:34 am

Merhaba,

Adım Mehmet 1992 doğumluyum 18 yaşındayım.Kayseride oturuyorum kısaca oyun hikayemi anlatıyım.. Very Happy

Oyuna 2008 yılında Tramola serverında başladım.Herşey gayet güzel ve hoştu fakat oyun bağımlılığı yüzünden maddi ve manevi zararlar görüyordum.Bunların başında her randevuma geç kalmam,geç yatmam vs geliyor Very Happy Nitekim oyunu bırakıp biraz kafa dinledim fakat gece uyuyamadığım zaman sigara içmek dışında yapacak bişeylere ihtiyacım vardı,arkadaşımın önerisiyle bir müddet çince pvp serverda oyuna başladım.Gayet güzel geliyordu başta skiller falan epey hoşuma gitmişti ama yurdum insanı orayı benden önce keşfetmiş buram buram hile kokutmuştu serverı Very Happy Ordan ayrılmamda kısa sürmedi ve epey bir süre oyunu oynamadım.Bu arada oyunu oynamamam ciğerlerim açısından kötü olmuştu tabi.Beni çinçe pvp servera başlatan arkadaşımın tavsiyesiyle bu servera başladım.Türkiye serverlarında kasma işinden rahatsız olup yüksek level item giyemeyen biri olarak oyundaki +70 itemleri dikkatimi ilk çeken şey oldu.Ardından cesaret pelerini vs. herşeyin burda mevcut olduğunu gördüm ve biraz takılayım dedim.Gerçi şu an adminlerimiz pelerini kaldırdı sanırım ama eski aldığım pelerinler zulamda duruyor Very Happy Her neyse seviyeli ve eğlenceli oyunlar dilerim.

Chunjoo / Holy
KaJmeRaL
Yeni Üye
Yeni Üye

Merhaba Ben Holy. Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Ben Holy.   Merhaba Ben Holy. EmptyC.tesi Ocak 23, 2010 1:53 pm

Aramıza Hos Geldiniz İyi Forumlar İyi Oyunlar
DarqFun
Yeni Üye
Yeni Üye
DarqFun

Merhaba Ben Holy. Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Ben Holy.   Merhaba Ben Holy. EmptyPtsi Ocak 25, 2010 10:41 am

Hoş Geldin Arkadaşım =) Ortak Yönümüz Çok Benden 2 Yaş Büyksn Bende Oyuna Tramolada Başlamıştım 2007 Veya 2008'di Smile)
Holy
Yeni Üye
Yeni Üye
Holy

Merhaba Ben Holy. Empty
MesajKonu: Geri: Merhaba Ben Holy.   Merhaba Ben Holy. EmptySalı Ocak 26, 2010 4:12 pm

Teşekkür ederim.

Merhaba Ben Holy.
1 sayfadaki 1 sayfası